Wypasione obiady
Data: 01-06-2003
Kultura przyrządzania i konsumpcji obiadków w domu Emila i Adama
Autor galerii: Arbiter
![]() Rybkę przyrządzić * ryba |
![]() Pstrąg przygotowany pstrąg |
![]() Leżakowanie i nasiąkanie ryby |
![]() A teraz już nakrywamy do stołu. |
![]() Do białego mięsa białe wino * |
![]() Smacznego |
![]() Łosoś w sosie porowym |
![]() Łosoś ala gyguyi |
![]() Chinol mit karczoch vervluchte. Karczoch fucked obiad * |
![]() Tym razem Emil zaplanował szynkę z parszem |
![]() Zadowolony w kuchni. Wkrurzające jest tylko to że ta kuchnia jest cholernie mała.Ciągle ciś się tłucze * |
![]() Wygląda apetycznie |
![]() Zasmażanie przed duszeniem. O estetyce kuchenki nie wspomne, bo z dobrym smakiem jej widok ma tyle wspólnego co świnia z patrzeniem na gwiazdy * |
Zobacz rwnie:
01-06-2003
-
Komar 2004-03-01 19:06:15.08789
pstrąg tak przygotowany można zjeść w ostateczności gdy jest się świrem. -
kucharz 2004-03-01 19:09:26.698069
tak przygotowany łosoś można podać psu (choć się nie powinno bo może zdechnąć) a propo kocham głuchego m.. -
aga 2006-04-06 15:36:15.98019
Strasznie to wygląda
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
kocis 2006-08-23 10:21:02.495369
a mnie sie tam podoba. nie wiem co tak narzekaja. sami nie pokaza co potrafia ale lzyc kogos to pierwsi... tragiczne komentarze ponizej krytyki...
Dodaj swj komentarz
Dodaj swoj opini: